sneznoe.com

Молитва про загублених в утробі душах



Молитва про загублених в утробі душах /  діти

Кожен день багато жінок роблять страшний гріх - аборт. Ми не беремося судити, адже більшість йде на цей крок не від хорошого життя. На державному рівні аборти не заборонені, а ось церква вважає це гріхом і прирівнює до вбивства. Так чи можна спокутувати цей гріх і все ж врятувати свою душу?

© DepositPhotos

Редакція "Так просто!" вирішила розібратися в цьому питанні і розповісти тобі, що потрібно робити і яку молитву читати жінці після аборту.

жіноча молитва

Питання абортів завжди був і залишається складним, особливо з моральної і духовної точки зору. Чи можна покаятися в скоєному і спокутувати гріх? Священнослужителі кажуть, що можна, адже Господь милостивий і прощає багато, якщо людина покається. Але це страшний гріх, щоб ти розумів, за стародавніми канонами за аборт жінка на 10 років відлучається від причастя, нарівні з убивцями.

Кажуть, що життя людини, що погубив не народжене немовля, затьмарюється різними бідами: самотність, бездітність, проблеми в родині, проблеми зі здоров'ям, втрата інших дітей. Священнослужителі кажуть, що повністю спокутувати гріх аборту можна тільки порятунком інший дитячого життя.Наприклад, якщо жінка відрадить когось від аборту, тим самим рятуючи життя і перекриваючи свої гріхи.

© DepositPhotos

Найвірніший шлях очиститися від гріха - народити дитину. Адже в Біблії сказано: "Дружина спасеться через дітонародження, якщо перебуватиме у вірі, і любові, та в посвяті з розвагою". Але багато каються, коли для цього вже занадто пізно. Часто усвідомлення скоєного приходить тільки через багато років.

Православна церква не відкидає жінку, що зробила аборт, але закликає її покаятися за загублену душу. Перше, що потрібно зробити, - це піти до сповіді. Потім священик призначить покуту, яка носить не стільки спокутний, скільки дисциплінарний характер. Вона строго індивідуальна, і найважливіша її частина - молитви.

© DepositPhotos

Звичайно ж, немає молитви, яка автоматично знімає гріх. Але вона здатна полегшити муки совісті і допомогти знайти спокій в душі. Молитися найкраще перед іконою Богородиці, яка журиться про немовлят в утробі убієнних. У неї є й інша назва - ікона розрадниця абортованих немовлят. Але тільки чи убієнних немовлят вона втішає? Або ж матерів, які вчинили злочин, теж?

Адже іноді жінки роблять це не з власної волі, а в силу обставин. Богородиця милостива, тому ти можеш піднести їй молитву, вона обов'язково тебе почує і, можливо, втішить. Замолювати гріх можна наступній молитвою.

Молитва іконі скорботної про немовлят в утробі убієнних

"О, Владико, Господи Ісусе Христе, Сину Божий! Премногих доброти Твоєї, нас, людей, і ради нашого спасіння в плоть оболкійся, і розіпни, і похований, і Твоєю Кров'ю обновив растлевшее єство наше, прийми моє покаяння в гріхах і вислухай слова мої : згрішила, Господи, на Небо і перед Тобою, словом, ділом, душею і тілом, і думкою розуму мого.

Заповіді Твоя переступила, що не послухала веління Твого, прогнівила благість Твою, Боже мій, але яко творіння Твоє є, не впадайте у відчай у спасінні, але до безмірного Твого милосердя, дерзаючи, приходжу і молюся Тобі: Господи, в покаянні дай мені розбите серце і прийми мя молюся і дай мені думку благу, дай мені сльози розчулення, Господи, дай мені з благодаті Твоєї положити початок добрий.

Помилуй мя, Боже, помилуй мя занепалу і Пом'яни мене, грішну рабу Твою у царстві Твоїм, нині і повсякчас, і на віки віків. амінь ".

© DepositPhotos

Молитва жінки про загублених в утробі своєї душах

"Пом'яни, Чоловіколюбче Господи, душі спочилих рабів Твоїх немовлят, котрі в нутрі православних матерів померли ненавмисно від невідомих дій, або від важкого народження, або від якоїсь необережності, або свідомо загублених і тому не прийняли Святого Хрещення. Охрести їх, Господи, в морі щедрот Твоїх і спаси невимовною Твоєю благодаттю, а мене, грішну (ім'я), що зробила вбивство немовляти в утробі моїй, прости і не позбав Твого милосердя. Амінь ".

© DepositPhotos

Обставини в житті можуть бути різні, тому засуджувати когось або звинувачувати не має ніякого сенсу. Але все ж, наважуючись на такий серйозний крок, жінка повинна усвідомлювати всі наслідки аборту як з медичної, так і з духовної точки зору. Адже після того як ти дізналася про вагітність, на твої плечі лягає відповідальність не тільки за себе, але і за тендітну ще не народжену життя.

А чи вважаєш ти аборт неприпустимим гріхом? Як думаєш, чи можна спокутувати його? Поділися з нами в коментарях.