sneznoe.com

10 правил з Біблії, які здатні зробити щасливою будь-яку сім'ю



10 правил з Біблії, які здатні зробити щасливою будь-яку сім'ю /  шлюб

Кожен з нас мріє про щасливий шлюб. Але статистика останніх років не радісна: більше половини шлюбів, зареєстрованих у всьому світі, розпадається.

Багато шлюби руйнуються тільки тому, що один або обоє дотримуються якихось помилкових правил, що і призводить у результаті до відхилення стрілки компаса їх відносин.

© DepositPhotos

З усіх земних спілок шлюб є ​​найтіснішим: "... і стануть вони одним тілом" (Бут. 2:24). Його важливість вимагає від нас звіряти свої життєві правила з найавторитетнішим критерієм істини - Словом Божим.

Якщо помилкові принципи можуть зруйнувати шлюб, то віра в богонатхненні істини неодмінно допоможе відновити щастя подружніх відносин. Ось 10 віршів з Біблії, які допоможуть тобі знайти щастя в шлюбі.

Правила шлюбу

  1. Ніколи не згадуйте помилок минулого
    Припиніть критикувати інших чи критика повернеться до Вас назад ... прощайте, і будете прощені (Луки 6:37).
    © DepositPhotos
  2. Нехтуйте благами цього світу, а не один з одним
    Адже яка користь людині, якщо, придбавши весь світ, він втратить життя свою? (Марка 8:36).
    © DepositPhotos
  3. Ніколи не лягайте спати, не помирившись
    Можете гніватися, але не грішіть. Ви повинні позбутися від гніву до заходу сонця (Ефесян 4:26).
    © DepositPhotos
  4. Хоча б один раз в день спробуйте сказати щось приємне чоловікові або дружині
    Язик лагідний - древо життя, але неприборканий - заламання на дусі (Притчі 15: 4).
    © DepositPhotos
  5. Лагідно вітайте один одного при зустрічі
    На запах оливи твої запашні, твоє ймення - неначе олива розлита, тому діви кохають тебе (Пісня над піснями 1: 2).© DepositPhotos
  6. "У багатстві і в бідності" - радійте в кожному моменті, який Бог дав вам прожити разом
    Краще блюдо зелені, і при ньому любов, ніж відгодований бик, і при ньому ненависть (Притчі 15:17).
    © DepositPhotos
  7. Якщо є вибір між тим, догодити собі або супутника життя, зробіть вибір на його користь
    Не стримуй добра потребуючому, коли в силі твоєї руки зробити його (Притчі 3:27).
    © DepositPhotos
  8. Вчіться прощати
    Пильнуйте себе. А коли прогрішиться твій брат проти тебе, докори йому, а коли він покається, прости йому; І хоча б сім раз в день згрішить проти тебе і сім раз звернувся до тебе, говорячи: Каюся, - прости йому (Луки 17: 3, 4).
    © DepositPhotos
  9. Не використовуйте віру, Біблію або Бога в якості "зброї"
    Бо Бог не послав Свого Сина на світ, щоб Він світ засудив, але щоб світ спасся через Нього (Іоанна 3:17).
  10. Нехай любов стане Вашим путівником
    Любов довготерпить, любов милосердствує, не заздрить, любов не величається, не надимається, не поводиться нечемно, не шукає свого, не рветься до гніву, не думає лихого, не радіє з неправди, але тішиться правдою, все зносить, вірить у все, сподівається всього, усе терпить (1-е Коринтян 13: 4-7).
    © DepositPhotos

Багато пар, які вже цілу вічність разом, погодяться з тим, що міцний шлюб вимагає важкої роботи над відносинами з обох сторін. Ми зібрали для тебе 15 правил щасливого сімейного життя, якими поділилися досвідчені пари.

Тихе сімейне життя, щаслива і спокійна - мрія багатьох людей. Чому ж стільки дітей зростає в неповноцінних сім'ях? Дуже шкода, що нас не вчили в школі, що таке любов і які підводні камені таїть в собі шлюб.