sneznoe.com

Головні молитви на успіх і достаток в 2018 році! Саме час попросити допомоги і підтримки у вищих сил.



Головні молитви на успіх і достаток в 2018 році! Саме час попросити допомоги і підтримки у вищих сил. /  молитви

Щоб 2018 рік приніс тільки хороше, саме час попросити допомоги і підтримки у небесних сил. Ці потужні молитви допоможуть тобі в досягненні твоїх цілей і планів.

Перед Новим роком багато хто приймає рішення змінити життя на краще або навіть почати її з чистого аркуша, адже магія передноворічного тижня налаштовує на те, щоб запалитися новою надією.

У цей час кожна людина прощається зі старими проблемами і починає продумувати різні проекти і справи, завдяки яким він зробить життя в наступаючому році краще. Щоб мрії збулися, слід вчасно заручитися підтримкою вищих сил. Молитва перед Новим роком підкаже правильний шлях, дозволить легше впоратися з труднощами і здійснити всі бажання.

Сильна молитва Миколаю Чудотворцю

Святитель Миколай Мирлікійський, Або, як його ще називають, Микола Чудотворець - один з найбільш шанованих християнських святих. З молитвами до нього щодня звертаються тисячі людей по всьому світу, і багато хто з них залишають свідоцтва того, як допоміг Микола Чудотворець в рішенні найважчих і непростих проблем.

З давніх часів Микола Чудотворець вважається покровителем мандрівників, і в першу чергу моряків. За минулі століття моряки зібрали чимало свідчень того, як допомагає Микола Чудотворець.Але навіть якщо ти просто виходиш вранці з дому і тобі чекає довгий шлях, зовсім не зайвим буде коротко помолитися святому про успішну дорозі і повернення додому.

Микола Чудотворець відомий і допомогою всім неправедно засуджених. Втім, і ті ув'язнені, які знають, що отримали покарання заслужено, також нерідко звертаються до Святителю Миколі з проханням про заступництво перед Богом. І Микола Чудотворець допомагає всім, адже найвища чеснота християнина, якою завжди славився цей святий, - вміння прощати навіть тих, хто оступився на життєвому шляху.

Практично будь-які життєві ситуації можна вирішити за допомогою молитви. Якщо ти не можеш піти до церкви, молися будинку. Святий відгукнеться на будь-яку щиру молитву.

Молитва, з якою ми хочемо тебе познайомити, змінює долю. Вона позбавляє від хвороб і проблем. Навіть, здавалося б, в безвихідних ситуаціях, вона допомагає побачити і знайти вихід. Вона дійсно творить чудеса, що і відзначають всі люди, які зверталися за допомогою до святого саме з цією молитвою. Удайся до її допомоги, і життя кардинально зміниться в кращу сторону.

Пресвятої Микола, заступник наш перед Престолом Господа, в скорботах і бідах помічник! Допоможи мені, грішному, в моєму житті, умоли Господа про прощення гріхів моїх, якщо свідомо чи мимоволі згрішив я словом, справою або помислом.
Умоли Господа позбавити мене від мук фізичних і духовних, пошли допомогу в земних моїх починаннях, щоб послужили вони на славу Господа, Бога нашого. Не покинь без свого заступництва у важкі хвилини. Отцю, і Сину, і Святому Духу славимо. Нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Молитва на достаток святому Спиридону Триміфунтському

Коли ти чітко усвідомлюєш, що хочеш змінити життя на краще, помолись Спиридону Триміфунтському. Святого просять про швидкому вирішенні фінансових труднощів, про дарування допомоги в різних угодах, про фінансове благополуччя.

Преблаженний святитель Спиридон! Умоли милосердя Господа, хай вибачить він мені гріхи мої. Випроси мені, рабу Божу (ім'я), милостиве життя, здоров'я душевне і тілесне, достаток матеріальний і духовний. Випроси Господа Бога нашого про допомогу у кримінальних справах, так послужать вони на славу його. Боронь мене від мук душевних і фізичних, від спокус диявольських, від наклепів злих.

Моли Господа, щоб дарував мені прощення гріхів вільних і невільних, висвітлив шлях мій милістю своєю і направив на вірну дорогу, милостиво поставився до починанням моїм, удостоїв благоденства і життя через мирного. Возносить славу і подяку Отцеві, і Синові, і Святому Духові, нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Читаючи ці молитви регулярно протягом року, ти поміняєш світ навколо себе, видаливши з нього невезіння. В твоїх силах поліпшити своє життя і життя близьких тобі людей. Молитви допоможуть перейти від невдач на успіх і процвітання. Нехай Господь Бог береже і захищає тебе всюди. Амінь.